VITAMINOK ÉS ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐK BÉRGYÁRTÁSA

MEGBÍZHATÓSÁG ÉS MINŐSÉG!

A magyar tulajdonban lévő már több, mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkező , a Superbrands- díjas Dr Herz termékeket forgalmazó Odp Vital Kft új szolgáltatással bővíti a palettáját. A kiváló magas minőséget a termékek széles skálájára a több évtizedes múltra visszatekintő német gyáraink biztosítják. A megnövekedett igényeknek köszönhetően a  jövőben Ön is igénybe veheti a bérgyártás nyújtotta lehetőségeket, mellyel Ön is egyedi prémium termékekre, ezáltal új piacokra, valamint versenyképes árakra tehet szert !

Amit ajánlunk: Ön megálmodja… Mi megtervezzük és legyártjuk!
A első lépéstől a kész termékig… Ön felkeres minket és egy konzultáció keretein belül átbeszéljük az elképzeléseit, pontosítjuk a termék összetételét. Elkészítjük Önnek árajánlatunkat majd jóváhagyás után grafikus kollégáink kidolgozzák Önnek a grafikai terveket. Ha mindennel elégedett kezdődhet a gyártás. Megrendeléstől számított 2-3 belül már át is veheti a készterméket. Egyedi, nem standard termékek esetében a gyártás elindítása előtt 50%-os előlegszámlát állítunk ki.

  • Prémium minőség
  • Egyedi design
  • Versenyképes ár, emelt hatóanyag tartalom
  • Folyamatos minőség ellenőrzés
  • A vevő teljes körű igényének felmérése, kiszolgálása
  • Alacsony gyártási szám a standard termékekből, akár már 100 db-tól

 

Amennyiben felkeltette érdeklődését az egyedi prémium étrend-kiegészítők széles palettája forduljon Hozzánk bizalommal! Kérjen árajánlatot!

 

SUPERBRANDS DÍJAZOTT

Cégünk 2015-ben
elnyerte a megtisztelő
Superbrands díjat

15 ÉVES TRADÍCIÓ

Cégünk több, mint 15 éves
tapasztalattal rendelkezik

SEGÍTŐKÉSZ KOLLÉGÁK

Ha bármilyen kérdése
lenne, forduljon hozzánk
bizalommal!

MAGYAR BRANDS DÍJAZOTT

Cégünk 2017-ben
elnyerte a megtisztelő
Magyar Brands díjat